Ziemassvētku tirdziņš

2. decembrī Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā norisinājās Ziemassvētku tirdziņš, kurā piedalījās JSĢ un Jelgavas Valsts ģimnāzijas skolēnu mācību uzņēmumi. Tirdziņā piedalījās vairāk kā 35 firmas un gandrīz katra no tām darbojās savā nozarē. Tirdziņā bija iespēja iegādāties dažādas preces, kā piemēram, firma, kas ražo brilles labākam miegam vai firma, kas ražo vannas sāli.

IMG_9956a IMG_9940a

Tirdziņu apmeklēja  ļoti daudz potenciālie pircēji.  Firmām šis bija pirmais tirdziņš un daudzi skolēni ieguva jaunu, noderīgu pieredzi – ar domu par nākotni. Pēc  tirdziņa daži jaunie uzņēmēji atzina, ka nebija paspējuši sagatavoties tirdziņam vai arī nebija viņu mērķauditorija, taču bija arī firmas un uzņēmēji, kas pateicās tirdziņa organizatoriem un ieguva pietiekami lielu peļnu. SIA SMU „DK Room” viena no īpašniecēm Anete Solocka pēc tirdziņa apgalvoja, ka šis bija sākums visam, laika gaitā skolēni piedalīsies daudzos citos tirdziņos, kas pilnveidos skolēnu prasmes biznesa pamatos.  Atsauksmes par tirdziņu no tā apmeklētājiem bija pozitīvas, viens no apmeklētājiem apgalvoja, ka tirdziņš esot bijis ļoti interesants un, ka viņš nav gaidījis tik lielu firmu atsaucību un preču klāsts bija ļoti liels, kā arī to kvalitāte bija atzīstama.
Nākamais tirdziņš JSĢ skolēmu mācību uzņēmumiem norisināsies jau šo sestdien (10.12.2011.) tirdzniecības centrā Rīga Plaza. Tiksimies tur!

Rakstu sagatavoja: Kaspars Lisovskis, Kristaps Ušvils, Otto Tuherms. (11.kom).

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.