„Tautas ekskursija”

Akciju sabiedrība “Pasažieru Vilciens” turpina Latvijas pirmās brīvvalsts prezidenta Kārļa Ulmaņa iedibināto „Tautas ekskursiju” tradīciju – aicinot ļaudis ne vien apmeklēt Latvijas skaistākās dabas pērles, bet arī lietderīgi, interesanti un atraktīvi pavadīt ceļošanas laiku vilcienā.

Dzīvesprieks, azarts, patīkami pārsteigumi, dziesmas un radošās darbnīcas – tas viss būs izbaudāms ceļojuma laikā uz Ziemassvētku pasaku Papardes stacijā!

  • Papardes stacijā būs iespēja vērot Valsts Robežsardzes dienesta suņu paraugdemonstrējumus, Uz jūsu jautājumiem atbildēs labākie robežsardzes kinologi. Varēs apskatīt arī modernāko robežsardzes tehniku.
  • Rīgas Cirka mākslinieki rādīs īstus brīnumus, kas mūs vēl vairāk tuvinās Ziemassvētku gaidīšanas priekam.
  • Ziemassvētku noskaņā vagonos skanēs dziesmas, – koris „Balsis” dziedās paši un kopā ar ceļotājiem.
  • visus sagaida radošās darbnīcas vagonos – tur tiks darinātas Ziemassvētku apsveikuma kartiņas mīļajiem – radiem, draugiem, paziņām. Latvijas Pasts sagatavojis baltas pastkartes, lai katrs dalībnieks varētu iejusties mākslinieka tēlā un uzzīmēt savu īpašo kartiņu. Nonākot Papardes stacijā, pastkartes varēs iemest pasta kastē un līdz Ziemassvētkiem tās tiks nogādātas adresātiem.
  • Radošajās darbnīcās tiks veidotas speciālas rotas un dekorējumi Lielajai Ziemassvētku pasakas eglei, kas jo krāšņi iemirdzēsies Papardes stacijā. 12 stundu garajā ceļojumā visi tā dalībnieki – liels un mazs, vecs un jauns, kuplas ģimenes un lieli kolektīvi, – katrs gūs iedvesmu veidot savu Ziemassvētku pasaku – savā sirdī, savā mājā. Arī atpakaļceļā uz Rīgu visus ceļotājus sagaida atpūtas un izklaides iespējas, kādas var izbaudīt tikai Tautas ekskursijā, ceļojot ar vilcienu.

Ziemassvētku pasakas Rīga – Gulbene – Rīga un bānīša Gulbene–Paparde – Alūksne – Gulbene pienākšanas/atiešanas datums: 17.decembris, sestdiena.

Plkst.8:29 – vilciens Nr.604*Rīga-Gulbene no Rīgas stacijas izbrauc uz Gulbeni, lai pasažieri tālāk ar bānīti varētu nokļūt ceļojuma galamērķī – Papardes stacijā.
Tautas ekskursijas vilciens Gulbenē pienāk plkst. 12:16.
Bānītis Gulbene-Alūksne no Gulbenes stacijas atiet plkst.13:00 un Papardē pienāk plkst. 13:52.

Atpakaļceļā no Papardes uz Gulbeni bānītis dodas plkst. 15:55.
Atceļā uz Rīgu Tautas ekskursijas vilciens Nr.603*Gulbene–Rīga izbrauc plkst. 17:10 un Rīgā pienāk plkst. 21:06.

Ekskursijas cena – Ls 12.07 Taču mūsu skolai tiek piemērota īpaša 10% atlaide, kā arī iespēja braukt savā vagonā! Ceļa izdevumi ar pasažieru vilcienu Jelgava- Rīga- Jelgava ir bez maksas !

Izmantosim šo iespēju un dosimies neaizmirstamā ekskursijā , ieskandinot Ziemassvētku sajūtas.

Par dalību lūdzu pieteikties pie skolas prezidentes, Elīnas Grantiņas (rakstiski vai otrdien (06.12.) klases pārstāvju sēdē )

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.