Apsveicam ar uzvaru konkursā!

toms_niparts_konkurss

Šī gada 5.-6. novembrī 12. kom. klases skolnieks Toms Niparts piedalījās ekonomikas un uzņēmējdarbības konkursa „Junior Peak Time” finālā un ieguva 2. vietu.

Konkurss tika rīkots, sadarbībā ar „Stockholm School Of  Economics In Riga” (Rīgas Ekonomikas augstskolu), kur arī norisinājās fināla kārta. Priekšsacīkstēs jeb pirmajā kārtā pieteikties un savas spējas pārbaudīt varēja jebkurš vidusskolēns ne vien no Baltijas valstīm, bet arī ārpus to robežām. No teju 500 pretendentu vidus tika atlasīti un uz fināla kārtu uzaicināti 40 labākie priekšsacīkšu rezultātu autori. Fināla kārtā jauniešu spējas tika pārbaudītas ar ļoti sarežģītiem uzdevumiem gan individuāli, gan komandās, turklāt, visu apgrūtināja faktors, ka laiks bija ļoti ierobežots. Bez uzdevumu veikšanas, dalībnieki lieliski pavadīju laiku gan vērtīgās lekcijās, kuras sniedza sabiedrībā zināmi speciālisti dažādās jomās, gan arī dažādās spēlēs un aizraujošās aktivitātes.

Apkopojot rezultātus, Toms uzrādīja otro augstāko punktu summu (labākais Latvijas pārstāvis), ieguva 300 EUR stipendiju, kā arī daudzas citas vērtīgas balvas. Taču, kā atzīst pats autors – vērtīgākais ieguvums ir daudzie jaunie paziņas un nodibinātie kontakti ne tikai ar konkurentiem, bet arī ar citiem cilvēkiem, kuri piedalījās šajā pasākumā.

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.