Augusta pēdējā svētdiena

Atkal klāt kārtējā augusta pēdējā svētdiena, kad direktores dārzā pulcējas skolas absolventi un atskaitās par savām tālākās izglītības gaitām. Visas trīs 15. izlaiduma absolventu audzinātājas (Gunita Smiltāne, Sibilla Gedvila un Anita Indāre) ar nepacietību gaidīja ziņas par savējiem.

CIMG3344Soc.klases Zane bija atnesusi apkopoto savas klases niķu un stiķu albumu. Fantastiskas atmiņas par skolas jaukajiem brīžiem un klasesbiedriem.

Apkopojām ziņas par visiem mūsu absolventiem un secinājām, ka viņi izvēlējušies, iestājušies un studēs ļoti interesantās un daudzveidīgās specialitātēs sākot ar ekonomistiem un muitu speciālistiem, juristiem, farmaceitiem, fizioterapeitiem, protēzistiem, ainavu arhitektiem, žurnālistiem, beidzot ar moderno valodu un starptautisko attiecību speciālistiem, un diplomātiem.

Paldies visiem, kas atnāca un padalījās pieredzē par sarežģīto iestājpārbaudījumu laiku. Priecājamies par visiem Jums. Un gaidām skolā gan svētkos, gan audzināšanas stundās, lai tiktos ar mūsu skolēniem un vestu viņus pie prāta jau laicīgi.

CIMG3360

Lai Jums visiem, mīļie, veicas it visā!

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.