2011.gada Spīdolas absolventu mācību sasniegumi

Šogad 12. jūlijā skolas zālē pēdējo reizi sapulcējās Spīdolas 16.izlaiduma skolēni, lai saņemtu atestātus un Centralizēto eksāmenu sertifikātus. Kārtējo gadu skumji atvadīties no jaukiem, sirsnīgiem un enerģiskiem skolēniem.

Esam lepni par mūsu skolēnu labajiem sasniegumiem centralizētajos eksāmenos un par augstajiem apbalvojumiem, ko skolēni saņēma izlaidumā gan no LR Ārlietu ministrijas, gan LR Ministru prezidenta  V.Dombrovska, gan Jelgavas pilsētas mēra A.Rāviņa.

DSCN0139

Centralizēto eksāmenu (CE) rezultāti parāda gan skolas kopumā, gan priekšmetu skolotāju, katras klases skolēnu stiprās un vājās puses. Kopumā esam apmierināti ar CE iegūtajiem 80% ABC līmeņu. Audzis skolēnu skaits, kas eksāmenos saņēmušu A un B līmeņus (47%). Īpaši lepojamies par 91,2% ABC līmeņu Angļu valodā (paldies skolotājām B.Ķempelei un L.Kalniņai) un 91,5% ABC līmeņu Latviešu valodā un literatūrā (paldies skolotājām A.Latišai un D.Krišānei), jo šos eksāmenus kāroja visi skolēni. Priecājamies par 12 v. klases sasniegumiem CE matemātikā, iegūstot 81% ABC līmeņus (paldies skolotājai A.Indārei). Kā jau daudzus gadus izcili sasniegumi ir Vēstures, Krievu valodas un Vācu valodas eksāmenos, kur iegūti 100% ABC līmeņu (paldies skolotājām G.Smiltānei, V.Krūmiņai, O.Čerkovskai un M.Gālei)

Vēlamies palielīties ar mūsu izcilniekiem!!!!!

2011_Pilsetas_svetki (10)

Visaugstākie rezultāti, saņemot trīs AAA līmeņus CE ir soc. klases skolēnam Otto Tabunam (vidējais vērtējums atestātā 9,4 balles) un AAA vis. klases skolniecei Irēnai Mirzajanovai (8,83). Divus AA līmeņus ir saņēmušas Baiba Skudra (8,61) un Larisa Brauna (8,3).

DSCN0351

Paldies, mīļie absolventi, par interesanti kopā pavadīto laiku un uz tikšanos augusta pēdējā svētdienā, 28.augustā ap plkst. 14.00 direktores dārzā. Vienmēr esat gaidīti skolā gan 1. septembrī, gan Spīdolas dienās, gan skolas Absolventu salidojumos.

Direktore Ilze Vilkārse

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Pievienot komentāru

Tev jāielogojas, lai pievienotu komentāru.