Apsveicam!

000

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) un  Eiropas Sociālā fonda konkursā “Smārts. Spēle tiem, kas mācās” par darba tiesībām un aizsardzību

Zemgales reģiona pusfinālā 1.vietu ieguva 12.kom klases komanda (kapteine Andra Žodziņa, komandā-Signe Strikmane, Ieva Damberga, Juris Leonovičs, Viktorija Piņavska, Margarita Romela, Tomass Mateiko, Anete Pauga, Egija Grundule, Arta Useļonoka)

3.vietu ieguva 10.kom (kapteinis- Kristaps Ušvils, komandā- Elīza Barkāne, Dārta Apsīte, Sigita Permina, Anete Solocka, Maija Ābele, Matīss Zariņš Kaspars Lisovskis, Pēteris Emīls Masteiko, Artūrs Liflands)

“Ar konkursu un to atbalstošajām aktivitātēm mēs veicinām informētību un izpratni par darba tiesību un darba aizsardzības pamatiem skolēniem, kuriem profesijas izvēle un darba gaitas ir vēl tikai priekšā. Līdz ar to jaunieši būs drošāki un pārliecinātāki par savām tiesībām un spēs veidot savstarpēji atbildīgas un cieņpilnas attiecības ar darba devējiem,” stāsta LBAS priekšsēdētājs Pēteris Krīgers.

Konkursa “Smārts. Spēle tiem, kas mācās” finālā tiksies Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas 10.D klase, Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas 12.komerczinību klase, Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas 12A klase, Limbažu 3.vidusskolas 11.A un C klases apvienotā komanda un Preiļu Valsts ģimnāzijas 12.klases 3D kurss.

Nacionālais fināls, tāpat kā reģionālie pusfināli, tiks filmēts un pārraidīts speciāli konkursam veltītajās pārraidēs Latvijas Televīzijā. Katrs finālā uzvarējušās komandas skolēns saņems iPod Nano atskaņotāju. Uzvarētāju skola kā balvu saņems portatīvo projektoru, parējās 4 fināla komandu skolas katra balvā iegūs iespēju papildināt skolas bibliotēku 150 latu vērtībā.

LBAS konkursu organizē ar Eiropas Sociālā fonda finansiālu atbalstu. Konkurss tiek rīkots sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju, to atbalsta Labklājības ministrija un Valsts darba inspekcija.

( no „draugiem.lv”)

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.