18. novembris

mūsu puiši ar V.Zatleru

Šī gada 18. novembrī mūsu skolas skolēni Tomass Andersons un Nauris Hofmanis piedalījās LTV veidotajās tiešraidēs , kas bija veltītas Latvijas Republikas jubilejas svinībām. To mērķis bija paskatīties uz valsts svētku pasākumiem ar bērnu acīm un domām.

Mēs 18. Novembrī apmeklējām Saeimu, Latvijas armijas bruņoto spēku parādi, Kara muzeju , Staro Rīga objektus un Krastmalu, kur mēs dziedājām Latvijas valsts himnu kopā ar valsts prezidentu Valdi Zatleru.

No rīta ap plkst. 11:00 mēs ieradāmies Saeimas namā. Vispirms mums izstāstīja par to, kas mums būs jādara filmēšanas laikā un pēc tā bija neliela ekskursija pa Saeimas namu. Mums parādīja Sarkano zāli un Lielo zāli. Pirms un pēc Saeimas sēdes mūs intervēja Karīna Rubene. Saeimas sēdi mēs skatījāmies kopā ar dažādu valstu vēstniekiem, kuri to visu klausījās austiņās savā valodā.

Pēc svinīgās Saeimas sēdes mēs devāmies uz krastmalu, kur vērojām armijas parādi.

Uz Kara muzeju mēs devāmies tāpēc, ka 18. novembrī muzejus varēja apmeklēt bez maksas un šis bija mūs interesējošais muzejs.

Staro Rīga gaismas objekti aizrāva ar savu oriģinalitāti un lika apbrīnot mākslinieku fantāziju.

Ar filmēšanas grupu atkal satikāmies vakarā krastmalā, lai dziedātu himnu kopā ar tautu . Pēc kāda laika ieradās prezidents un vēl pirms filmēšanas sākuma bija iespēja ar viņu aprunāties par svētkos piedzīvoto.

Nauris Hofmanis 8kom

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.