Saņem atbalstu grāmatas izdošanai.

rotari2 SMF “BeBoss” (Marta Šaliņa, Vitālijs Silins, Ksenija Maslova) saņem atbalstu no Rīgas Hanzas Rotari kluba grāmatas par biznesa plāna un skolēnu mācību firmas izveidi pamatskolā iespiešanai.

Šī gada 20. martā Rotary International prezidents Džons Kenijs (John Kenny) ar kundzi Džūnu (June) ar uzrunu piedalījās Rīgas Hanzas Rotari kluba rīkotajā Latvijas rotariešu forumā, kurš notika Rīgas Ekonomikas augstskolā. Forumā piedalījās arī trīs Junior Achievement – Latvija (JAL) Skolēnu mācību firmas ar savām prezentācijām – SMF “BeBoss” (Jelgavas Spīdolas ģimnāzija), kuri piedāvā mācību materiālus skolēniem uzņēmējdarbības pamatos; SMF “WoodGames” (Talsu 2. vidusskola), kuri ražo spēles no koka, kā arī inovatīvas interaktīvās tāfeles izgudrotāji – SMF “CleverWay” (Rīgas Klasiskā ģimnāzija).

Skolēniem šī bija lieliska iespēja prezentēt savas biznesa idejas un produktus Latvijas Rotari klubu biedriem, cienījamiem Latvijas uzņēmējiem un nozaru ekspertiem. ( no Junior Achievement mājas lapas)

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.