Mūsējie piedalās izstādē “Ražots Latvijā”

razots2 SMF “BeBoss”  (Marta Šaliņa, Ksenija Maslova, Vitālijs Silins) piedalījās Latvijas ražotāju izstādē – gadatirgū “Ražots Latvijā 2010”, kurš notika no šī gada 25.-27. martam Olimpiskajā Sporta centrā.

Skolēnu mācību firmas šādu iespēju ieguva marta beigās notikušajā Starptautiskajā Skolēnu mācību firmu Festivālā Jelgavā kā atzinības apliecinājumu par sekmīgu dalību Festivālā. Izstādē piedalījās arī  SMF “WoodGames” (Talsu 2. vidusskola), kuri ražo spēles no koka; SMF “MaiMai” no Rīgas pilsētas 2. vidusskolas, kuri ražo aromātisko vannas sāli; dabisko tēju ražotāji – SMF “Deviņu pakalnu tējas” no Talsu 2. vidusskolas; SMF “Ašais Bebrītis” (Kuldīgas Tūrisma un Tehnoloģiju profesionālā vidusskola), kuri piedāvā dažādus izstrādājumus no koka, kā arī inovatīvas interaktīvās tāfeles izgudrotāji – SMF “CleverWay” (Rīgas Klasiskā ģimnāzija)

Izstādes mērķis ir rast eksporta tirgus Latvijas ražojumiem un pakalpojumiem. Izstāde – gadatirgus „RAŽOTS LATVIJĀ” atspoguļoja Latvijas uzņēmējdarbības attīstības tendences, sniedza priekšstatu par ražotāju nozaru dažādību, kā arī uzskatāmi parādīja Latvijas ražotāju konkurētspējīgo produkciju un deva iespēju veidot eksporta kontaktus. Skolēnu mācību firmām tā bija lieliska iespēja salīdzināt savas idejas un veikumus ar veiksmīgiem Latvijas uzņēmējiem, kā arī gūt kontaktus un pieredzi tālākai uzņēmējdarbībai.  (No Junior Achievement mājas lapas)

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.