2.februāris – Spīdolas diena

Gada skolotāja 2009 -Daiga Krišāne (latviešu valodas un literatūras skolotāja) un Gada skolniece 2009 - Elīna Miķelsone (12.komercklase)

Sirsnīgi sveicam Gada skolēna 2009  un Gada skolotāja 2009 titulu ieguvējus:

latviešu valodas un literatūras skolotāju Daigu Krišāni un 12.komercklases skolnieci Elīnu Miķelsoni!

Šeit iespējams aplūkot foto no 2009.gada Spīdolas dienas koncerta.

Zemāk iespējams izlasīt 9.kom klases veidotu rakstu par Spīdolas dienu.

Jelgavas Spīdolas ģimnāzija katru gadu svin savu vārda dienu un, šī gada 2. februārī kultūras namā, šī tradīcija notika jau 19. gadu. Pasākumu kā jau katru gadu ievadīja direktores runa un skolas himnas nodziedāšana. Kā jau katru gadu bija arī Spīdolas dienas koncerts, kurā piedalījās gan mūsu skolas skolēni un arī Speciālās skolas skolēni, kas priecēja mūs ar savu deju priekšnesumu. Pasākumā tika izspēlēts arī Ādolfa Alunāna «Mucenieks un Muceniece». Uzvedumu, kurā piedalījās gan koris, gan skatuves runas grupa un citi pašdarbnieki, jaunieši bija izrādījuši arī nesen notikušajās Alunāna dienās. Koncerts visā kopumā bija ļoti jauks un priecējošs, un satraucošs, jo tika paziņots gada skolēns un skolotājs. Anketu balsojumā par «Gada skolēnu» tika atzīta Elīna Miķelsone, bet tituls «Gada skolotājs» piešķirts Daigai Krišānei. Balvām bija nominētas arī 12.klases skolnieces Vineta Peimane, Santa Krūmiņa, Ieva Lange un Brigita Janicka, kā arī skolotājas – Zaiga Rozenberga, Baiba Āboltiņa, Dace Lejēja un Gunita Smiltāne. Ar balvām tika apbalvotas divas 9. klases, kas ir ieguvušas 1. un 3. vietu Zemgalē , laikraksta „Diena” konkursā 9.klašu skolēniem „Kas notiek?”. 1. vietu ieguva mūsu skolas 9. soc. klase ieguva 1. vietu un iespēju tikties ar valsts prezidentu.

Koncerta beigās 12.klašu skolēni nodziedāja pirms 17 gadiem populāro dziesmu «Kad mēness jūrā krīt», kā arī atklāja klātesošajiem sarūpēto dāvanu skolai – jaunu interneta mājas lapu, kuras autore ir Alīda Gulbe.

Visā visumā pasākums bija izdevies un mums, 9. kom. klasei koncerts ļoti patika, un bija satraucoša svētku sajūta. Īpašs paldies par priekšnesumiem atbildīgajām skolotājām – J. Blumbergai, E. Apsītei, G. Minkevica, R. Tīrumniecei.

9.kom. klase.

Birkas:

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.